Trasabilitate

Soloverde verifică în mod constant credibilitatea producătorilor săi și controlează periodic, cu propriii agronomi, diferitele faze de producție.

De fapt, cele trei obiective principale ale Soloverde sunt: satisfacerea nevoilor clienților, identificarea potențialului de optimizare și corectare a proceselor de producție, pentru a le face mai funcționale în raport cu calitatea produsului final.

Solverde a prelucrat întotdeauna numai semințe organice, prin presare mecanică, pentru a obține uleiuri presate la rece de înaltă calitate, iar pentru aceasta se folosește de sisteme ultra-moderne, investind constant în tehnologii noi pentru a garanta întotdeauna cea mai înaltă calitate a produsului.

Uleiul organic produs în prese este supus unor analize interne sistematice după fiecare fază de rafinare.

De asemenea, Soloverde deține un laborator dotat cu instrumente moderne pentru a asigura, împreună cu chimiștii săi, calitatea cerută de standardele internaționale ridicate ale clienților săi.

Indiferent de analizele puse la dispoziție de furnizorii noștri, Soloverde întotdeauna supune din nou  materiile prime unui plan de analiză atât intern și cât și extern, prin laboratoare certificate și acreditate.

De la începutul activității sale, Soloverde a implementat un sistem de control care garantează clienților săi trasabilitatea: de pe câmp până la masa dumneavoastră.